18 Eylül 2010 Cumartesi

Kadir Çöpdemir'in Ayrılık ızdırabı -Dinle izle Video

TRT'nin yeni mahalle dizisi Halil İbrahim Sofrası izleyenlerin beğenisini kazanırken, Ekmek Teknesi kadar ses getirici ve kalıcı performans sergileyebileceğinin de izlerini verdi. Ancak Kadir Çöpdemir'in ayrıldığı eşine kendisini affetmesi için kur yaparken icra ettiği Ayrılık türküsüne getirdiği yorum bütün esprileri gölgede bıraktı ve ekranda izleyenleri kahkakaya boğdu.

Foto GaleriVideoyu izlemek için tıklayın

İşin komedi kısmı bir yana Azeri Ayrılık türküsü belki de yakıldığı günden bu yana en berbat icrasıyla seslendirildi.

Milyonlarca insanın hüzünlenerek söylediği Azeri Türküsü Ayrılık'ı Kadir Çöpdemir öyle bir yorumladı ki duyanlar, "Bu türkü yakıldı yakılalı böyle kötü icra, böyle büyük zulüm görmedi" dedirtti.

Yönetmenliğini Ahmet katıksız'ın yaptığı, senaryosunu Ali Demirel, Emre Özdür ve Volkan Sümbül'ün yazdığı dizide yıllarca çalışıp didinen Berber Ali'nin karakterinin çevresinde gelişiyor tüm olaylar. Haçan Kaçan'ın canlandırdığı karakterin başı sürekli olarak eski ortağı ve dünürü Kadir Çöpdemir'in canlandırdığı Berber Nuri ile dertte....

Filmde Ekmek Teknesinde Gamsız Celal olarak yıldızı parlayan Ahmet Yenilmez de Çaycı karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor..

Dizinin kadrosu'nda, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana, Ahmet Yenilmez, Burak Satıbol, Özlem Turay, Cevher Hikmet Güzey, Özge Sezince, Ebru Helvacıoğlu, Uğur Kaçan, Ali Buhara Mete, Serkan Ercan ve Levent Beceren yer alıyor...

Haber7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder